Menü Bezárás

Scop

– Proiectul reprezinta o nevoie ale tinerilor beneficiari pentru asi dezvolta abilitatile antreprenoriale care vor ajuta tinerii sa se implice în viaţa comunităţii, sub aspectul economic.
Proiectul contribuie, pentru beneficiarii direcţi, la formarea deprinderilor specifice activităţii de antreprenoriat şi la motivarea acestor tineri pentru iniţierea unei afaceri proprii.
Obiectivul general
Proiectul pe parcursul implementarii are drept sop crearea unui simt crescut al antreprenoriatului ale tinerilor beneficiari din cele trei tari (din mediul rural cu oportunitati reduse) si continuarea transmiterii informatiilor ( online ) catre tineri si dupa perioada de implementare cu ajutorul realizarii Clubului online „Tineri pentru comunitate” .
Obiectivele specifice :
1. Dobandirea unor abilitati, competente si cunostinte in domeniul antreprenoriatului in randul beneficiarilor (30 de tineri) pe parcursul activitatilor proiectului
2. Dezvoltarea abilităților de transformare a ideilor de afaceri în acţiuni concrete al tinerilor beneficiari, 30 de tineri, al proiectului pe parcursul activitatilor